HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2012.01.14. 22:22 GGerg

ISten hozott

Szeretettel üdvözlöm Abszurdisztánban Berza barátom Lexus IS 200-asát.

Múlt héten örömmel újságolta, hogy sikerült egy megkímélt, 99-es, 200 000 km-es darabot megkaparintania Németországból. Gondolom, mindenki ismeri ezt a modellt, amit a BMW 3-as ellen vetett be a Lexus a 90-es évek végén. A lényeg: kétliteres, soros hathengeres motor (eszméletlen finom szerkezet), hátsókerékhajtás, fasza futómű, a Sport-változatban (ez az) sperrel. Eszméletlen jó formaterv kívül-belül. A műszeregység egy karórát mintáz (lásd képek).

Bár én a háromliteressel vettem volna (azt csak automatával adták), de alig várom, hogy keresztbe rakjuk egy körforgalomban:) Sosem vezettem ilyet, csak az újat, de az már sajnos V6-os. Egyetlen bajom vele, hogy nagyon kemény a műszerfal (az újban már nem).

Berza nem is olyan rég még dízellel járt, de azt mondta, soha többé nem kell neki. Aki megértette azt, ahogy kommentelők fogalmaztak meg nemrég:

Senkit semmiféle egyéni fillérbaszás nem jogosíthat fel egy masszívan közösségellenes tömeggyilkosságban való aktív részvételre. Minden CR-dízelt vásárló önmaga és pénztárcája ellensége is...

 Harcoljunk a szürke, fantáziátlan kisegerek választásai ellen (Opel, VW, Ford, stb.)!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: autó


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr793546280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása