HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2015.10.06. 21:18 GGerg

Nemsokara irok, keszuljetek!

Hello!

Egyelore nincs ekezet a gepemen, ha lesz idom, atallitom. A lenyeg, hogy uj poszt fog keszulni, eleg sok a (jo) hir az utobbi ket es fel evben. Meg nem tudom, hogy mikor lesz idom ra, de megprobalom elkezdeni hetvegen. Ket het mulva megyek nyaralni (iden harmadszorra es egy ujabb alom valik valora), nem kizart, hogy csak azutan elesitem.

Tartalomjegyzek nagyjabol:

1. Munkak

2. C70

3. Kapcsolatok

4. Szabadido

5. Tervek

Nemsokara talalkozunk.

 

Gergo

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr597915262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ga.ag 2017.03.06. 21:57:58

Szia Gergő!
Mikor befejezted a blogod írását, sajnáltam. Jó stílusban írtál, szerettem olvasni. Időközben már "leszoktam" (nincs időm) a blogokról, de ma eszembe jutott a Tiéd és azt hittem, már nem is találok újra rá.
Most, hogy mègis... szomorúan láttam, mégsem folytattad...
Nem gondolod meg mégis magad?! ;)

GGerg · http://gergoblogja.blog.hu 2017.03.07. 13:25:51

@ga.ag: Szia! Majd, ha lesz időm, akkor írni fogok. Jövő héten megyek Floridába :)
süti beállítások módosítása