HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.11.30. 22:26 GGerg

A prioritások

Mostanában három prioritás van az életemben terítéken:

Az első az, hogy a tesómtól a Birminghambe költözés előtt kapott 500 fontot (ami anyukámék segítsége lett volna, de a tesóm olcsóbban megússza, ha neki eleve van fontja) visszaadjam. Jól haladok, a hétvégén adtam neki 200-at, most hétvégén kap még 200-at, a többit pedig valószínűleg a forintszámlámról utalom át a magyar számlájára.

A második az, hogy a Saab - bár köszöni, nagyon jól van - megkapja azokat az alkatrészeket, amelyek vagy a korából adódóan szükségesek vagy amúgy is cserélni kell egy autón, ha szükséges. Egy csomó fontos és csak nekem fontos alkatrészt kicseréltünk a héten, hogy az üzembiztosság (eddig nem volt vele gond) és az én lelkiállapotom elérje a kívánatos szintet. De erről bővebben majd később.

A harmadik Ágival kapcsolatos. Januárban fel kell készülnöm anyagilag a fogadására. Ettől és az akkori helyzettől függ, hogy én megyek haza, ő jön januárban vagy esetleg később jön-e.

A helyzet egyelőre nem kilátástalan, de nem is fasza.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr822484716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása