HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.10.03. 15:55 GGerg

Ötlet?

Pár órája felhívtam a csajt, aki tegnapelőtt hívott, hogy lenne kiadó szobája. Azt mondta, náluk nincs. Megkérdezi a barátnőjét. Nemrég jött az üzenet, hogy a barátnő sem szeretne párt, és férfit is csak a saját nemzetiségéből. Ja, és ha Watfordban szeretnénk lakni, hívjuk fel Kareszt, de őt már ismerjük, hallottunk róla eleget. Utána még írt két SMS-t, mentegetve magát, de kezdünk besokallni.

Egyetlen esély van még. Találtam a GumTree oldalon egy nőt, aki Watfordban adna ki egy szobát, havi 295 fontért és párt is szívesen lát (kérdés, ezért számít-e fel valamit), rövid távra is kiadja.

Itt a tesóméknál az a baj, hogy nem tudunk rendesen mosni, az egy hét alatt kétszer mostunk, és a második azóta sem száradt meg, mert hideg van. És kellemetlenkedni sem akarunk. szobát kivenni a semmire szintén nem akarunk itt.

Most ezerrel nézegetjük a GPS-eket, mert kedd éjszakára a komp csak 19 font.

Van valakinek valami ötlete?

:(

1 komment

Címkék: anglia külföld szívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr102341770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZmanUK 2010.10.04. 10:31:28

Nem ugy tunik mintha megfogadnad az emberek tanacsait otleteit. De mindegy. Szerintem menj vissza a peksegbe, es vegyel ott ki valami szobat st-albans-ban.

Miert kellett egy fizeto munkat otthagyni, nem ertem ....

Probald ki ezt az oldalt is: uk.easyroommate.com/

De kauciot itt szinte mindenhol kell fizetni. Hiaba, ez az elet rendje
süti beállítások módosítása