HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.09.27. 16:01 GGerg

Vadkempingben nyomtuk mára virradó éjszaka is

Mindjárt megpróbálom rávenni magam az elmúlt pár nap eseményeinek megírására, de addig is beteszek egy képet a tegnapi vadkempingről, nem tudom megállni.

Biztos hülyék vagyunk, de ha ezzel legalább az olvasóim tíz százalékának tiszteletét vívjuk csak ki (tudniillik, mi nem vagyunk ám anyámasszony katonái, akik megijednek egy kis problémától), akkor már megérte. Bár valószínűleg kilencven százalékban szánalmat keltünk. Nem baj. Ezt a posztot is már röhögve írom.

Ahhoz képest, hogy Ági min ment keresztül, még nem is látszik hajléktalannak. Azért örülök, hogy a "magamutogatós" Saab-ot vettük meg, mert legalább - a körülményekhez képest kényelmes a lakosztály.

 

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld saab autó vicces szívás kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr962327140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása