HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.07.15. 23:19 GGerg

Első próbálkozás

Ma sem indultunk korán útnak, csak konkrétan délben. Az ajánlott munkaközvetítő iroda ma nem volt nyitva, csak holnap lesz. Az, amit nem ajánlottak, mert nem emberként kezel, nem regisztrál egy ideig (bár a lakótársunk ismerőse, aki az ideiglenesen megpályázott helyen dolgozik, azt ajánlja). Konkrétan kettőbe mentünk be. Egyik helyen egy angol férfi fogadott bennünket és az volt a baja, hogy még nem volt munkaviszonyunk Angliában. Legalább fullosan értettem a monológját.

A következőnél már céltudatosan letettem az önéletrajzot az asztalára és mivel az ablakban szinte csak sofőr munkák voltak kirakva, afelől érdeklődtem. Ott az angol jogsi hiánya volt a baj (ő is angol volt és fullosan értettem). Mivel úgyis megcsináltatom, kinyalhatják, de egyébként, ha jól tudom, akkor már nem feltétlenül kell ilyet csináltatni tavaly év vége óta, mert elfogadják. De ahogy tegnap írtam, hogy annyira buták, hogy azt sem tudják, az unióban vagyunk-e... Ma nem volt kedvem vitatkozni, de nem elképzelhetetlen, hogy holnap másként lesz.

 

Még hátra van az NI-szám intézése. Azért akarunk elmenni egy gagyi helyre dolgozni, hogy begyorsuljon az NI-szám és legyen munkaviszonyunk Angliában. Vész nincs, mert már pedzegeti a haverunk a repülőtéri melót is..

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld kezdetek tervek kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr952154528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása