HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.04.22. 23:41 GGerg

Az első "munkanap"

Tegnap abban állapodtunk meg, hogy reggel megbeszéljük a mai napot.

Végül délben hívtak bennünknket, hogy mehetünk, bemutatnak a munkatársaknak (nagyon érdekes, hogy van olyan húsz év körüli kiscsaj, aki háromliteres BMW X3-mal jár be). Elég jó hangulatú cég, és nem az a gagyi bútorokkal, kényelmetlen székekkel szerelt fajta. Szuper, hogy zöld területen fekszik az egész.

Úgy volt, hogy beköltözöm az egyik irodába, ahol egy srác dolgozik, Ági pedig kimegy a "recepcióhoz" a főnök számítógépét kezelni, e-mailjeit olvasni. Aztán úgy döntöttek, hogy ő is beköltözik hozzánk. Végülis elférünk, a főnök megemlítette, hogy majd foghatom Ági lábát:)

Az a pár óra, amit ott töltöttünk, azzal telt el, hogy elpakoltunk az asztalról, egy szekrényből, letöröltük őket. Utána pedig a gépemet hoztam kicsit rendbe, mert lassú volt és programokat frissítettem, stb. (A CCleaner 3 giga feletti szemetet talált). Ezeket Ági gépén nem sikerült maradéktalanul elvégezni, mert rendszergazdai jelszó kellene, ami nincs meg.

Holnap fél tízre megyünk be és majd be is számolok arról, hogy mi lesz a feladatunk.

Végre valami izgalom, végre valami kihívás!

1 komment

Címkék: munka kezdetek állás kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr21944136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajok és.... 2010.04.22. 23:55:33

Gratulálok ehez a szuper munkahelyhez! Mivel foglalkozik ez a cég?
süti beállítások módosítása