HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.03.04. 20:36 GGerg

Szép volt, Csikós!

A mai délutánom ennek a történetnek az elolvasásával telt. Csikós Zsolt története, nem részletezem, a linken elolvasható röviden.

Hosszabban pedig itt található, a mai eddigi egyik legutolsó poszt, aminek végén felsorolják az eddigi részeket egyenként linkelve. Az első kép nagyon tetszik.

Nagyon tetszett a feleség írása erről és az, hogy egyáltalán utánuk ment. Repülővel és vonattal (!). Mindenki ilyen feleséget szeretne magának. Aki támogatja és nem mindig csak ellenzi, ha valami az ember eszébe jut, mégha nem is épp egyszerű a történet. Ha találok egyet, örülni fogok, nagyon.

Csak az egyik kommentelőt tudom idézni:

"Tudod Kati ez nekem és azt hiszem másoknak is sokkal többről szól.

Arról amit hellyel közzel csak apáink, nagyapáink elmondásaiból ismerünk.

A szeretetről, az együvé tartozásról, a békéről, a szolidaritásról és természetesen mindezeken felül az eszetlenségről.

Jól döntöttél, jól választottál.
Magam szívből szurkolok. Nem a pontonért, mert itt korántsem erről van már szó, hanem arról az útmutatásról amit ezzel adhattok másoknak."

Olyan jó látni, hogy mennyi embert összehoz ez a történet és mennyien akarnak/tudnak segíteni pl. az útvonalba eső helyeken élő magyarok.

Szép. Várunk haza, Csikós!

Szólj hozzá!

Címkék: autó szívás hobbi kikapcsolódás kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr951809784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása