HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.02.19. 20:06 GGerg

Zabálás felsőfokon

Épp az imént jöttünk meg anyukám főnökétől, ahová csak egy orvosi receptért mentünk, de ottragadtunk kajálni. Ettünk halat, libacombot, somlóit, gesztenyepürét, stb. Az a baj, hogy ittunk: pezsgőt és Cointreau-t is. És nem vagyunk hozzászokva a piához egyáltalán. Utána az előbb itthon ettem hat darab palacsintát is.

Most pedig indulunk az étterembe - a változatosság kedvéért - enni: Sanyi tegnap foglalt nekünk asztalt, hogy ehessek harcsapaprikást. Tegnap is azt ettem anyukám főnökénél, akkor jött az ötlet.

Van jó hír is, a srác, aki ígérte a melót Dubai-ban, végül nem szombaton, hanem kedden jön haza. Valószínűleg lesz egy utunk Pestre jövő héten, ahol az összes - milliárdos - fejjel találkoznunk kell. Kíváncsi leszek, mi lesz, eléggé izgatott vagyok.

A kedves olvasó izguljon értem, hogy legyen helye a harcsának:)

1 komment

Címkék: jövő munka külföld dubai tervek állás kikapcsolódás kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr781774467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajok és.... 2010.02.19. 22:33:06

Jó étvágyat! Ez is egyfajta sport, hasra edzeni! :)
süti beállítások módosítása