HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.08.22. 15:34 GGerg

Elgondolkodtam

Egyre inkább gondolkodom egy autón. Bár a pénzünk nagyon fogy és nem is nagyon számítok jóra (talán a szeptember), de ha mennünk kell, akkor a repülőjegy is drága lesz. Igaz, ha autóval megyünk, százezer lesz az út, de az autót megtarthatom vagy akár el is adhatom: egészben, alkatrészenként. Ahogy a lakótársam mondja, simán tudnám regisztrálás nélkül is használni. És olyan árakon vannak, hogy leszarnám a jobbkormányt is.

Az elmúlt hetekben figyelgettem az ebay-t és pl. egy patika állapotú, 94-es Mercedes E220 automata kupé 751 fontért kelt el. Nem szeretem a Merciket, de ez nincs kétszázötven-ezer forint (otthon másfél millió körüli az ára) - és azért a kupét Merciben is szeretem:) Vagy egy 98-as C200-as Merci is alig 400 fontért kelt el a múlt héten. Ezekért nálunk négyszer annyit is elkérnek és ott nem is vennék, még ennyiért sem. Nem mindegy, hogy ezeken a tükörsima utakon megy az autó vagy otthon a tankcsapdákon..

Most viszont ezt az autót árulják, már nincs három óra a lejáratig és mindössze 200 fonton áll a licit (ez hetven-ezer forint, de a duplájáért is kellene). Minimális horpadás a sárvédőn, bordó kívül, szürke, gyönyörű állapotú bőr belül - csak a vezetőoldali rosszabb picit, de nem vész. Hathengeres, kétliteres és automata, nagy, simán haza tudnánk jönni vele. Andor, a lakótársunk autószerelő, biztos átnézné nekünk.

Egyébként van egy E30-as BMW is, 325-ös automata, de nagyon rohad, két és fél óra múlva lejár a hirdetés, de nem merem megvenni. Pedig az egyik legélvezetesebben vezethető autó a BMW kínálatából a mai napig.

Egyébként annyira a BMW-ket sem szeretem, de ez az ötös jól néz ki.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld autó


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr852239044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása