HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2011.04.02. 18:29 GGerg

Örömhír újra

Nem is telt el egy nap sem azóta, hogy örömhírrel tudtam szolgálni, holnapra is hívtak dolgozni. Üröm az örömben, hogy sajnos az ügynökség nem fog dupla pénzt adni. De mindegy, hétfőn megrendelem a gyári kuplungbovdent a szalonban, nem leszek rest kiadni rá a pénzt. Így nem Andorékkal együtt megyek a Coventry Transport Museumba, hanem csak utánuk, majd ott találkozunk. Ami miatt szomorú vagyok, hogy a gumit nem csinálta meg Andor, így majd éghet a pofám, ha megint leenged Péternek, aki egy hétig nélkülözte azt...

Szólj hozzá!

Címkék: anglia munka külföld állás kikapcsolódás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr132794210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása