HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2011.03.31. 21:28 GGerg

Homár-e vagy-e?

Nyelvtanilag helytelen címadásom oka nem véletlen: az internetes szlengben így terjedt el ez a jelenség.

A poszt elején szeretném arra kérni a Kedves Nagyérdeműt, amit amúgy a végén tennék meg, hogy csak a videók (szigorúan) végignézése után kommenteljen, mert úgy lesz jó. A videók nyilvánosak és szabadon beágyazhatók.

Olyan kurva nagy kommentárt nem is fűznék a videókhoz, csak annyit, hogy ez a gyerek sokszor akart velem találkozni, anélkül, hogy a konkrét indokot megnevezte volna. Igaz, ez nem sokkal azután történt, hogy valaki azt mondta rám, hogy a "Gergő egy hülye buzi."

A gyerek már többször szerepelt a napiszar.hu oldalon is (szégyelljék magukat a napiszaron), azóta a videói látogatottsága ugrásszerűen megnőtt. Igaz, a kommentezés le van tiltva a YouTube-on, gondolom, nem véletlenül.

Jó szórakozást kínálok! Legyünk megkülönböztetett tekintettel a testtartásokra, a mondanivalóra, a mimikára. Vannak nálam is hülyébbek, ez megnyugtat.

Pár hónapja volt egy nagyobb takarítása az iWiW-ismerősei között, de "szerencsére" bennmaradtam az ismerősök között. Ezt ki is hangsúlyozta, hogy hálásak lehetnek a bennmaradtak. Köszi, Endy!

 

Én egyébként írtam neki egy, a facebook-on viszonylag nagy sikert aratott e-mailt. Nem tudom, akarjátok-e látni. A válasz elég gyengére sikeredett Endytől.

Ez a harmadik, amely tegnap jelent meg, szintén elég jó.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr462789522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása