HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.09.12. 01:13 GGerg

Fagyasztó és az átvizsgálás

Ma a fagyasztóban először éreztem azt, hogy meg tudom csinálnil, ugyanis nem fájt a hátam. Igaz, csak hat órát dolgoztam (ebből másfél takarítással telt, hála az ázsiai főnöknek, de előző nap már az első tíz percben az ötkilós emelésektől pokolian fájt).

Aztán elmentünk autózni Ágival és Andorral, utána pizzáztunk is a Papa John's-ban, finom volt.

Jut eszembe, Andor átnézte az autót (tizenöt fontot kért érte): mind a négy kerék durván kiegyensúlyozatlan volt, ezért rázott annyira nyolcvan- és száz km/h között. A klíma valószínűleg jó, csak fel kell töltetni, ami itt csak tíz fontba kerül. Az olajcserét is meg kell hamarosan ejteni, levegőszűrővel, pollenszűrővel. Kicserélt két helyzetjelzőt, és ha tud venni, a kesztyűtartóét is. A futómű jó. A kuplungbovden is. A gyári elektromos rádióantenna nem jó, de nem kerül sokba, az ráér, úgyis CD-t hallgatok. Gyertyák, fékek jók. Az egész autó nagyon jó állapotban van. A fogyasztás jelenleg 8.8 literen áll, ami rossz levegőszűrővel, szinte csak városban nem rossz adat.

Viszont találtam az e-bayen tíz fontért (!) krómkilincseket, az eléggé fel fogja dobni az utasteret. És jövő héten megkapja az új bőr váltógombját is.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia munka külföld saab autó állás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr132289692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása