HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.07.23. 19:42 GGerg

Mai élmény (frissítve)

Reggel (nem korán) kimentem a Stockwood Parkba internetezni.

Egyszer látom, hogy jön egy fekete csaj és egy fehér faszi. Nem vagyok egy fázós, de feltűnt, hogy a csajon egy elég rövid kabátka van. Ahogy sétált, feltűnt, hogy nincs rajta semmi más, mert simán kilátszottak a dudái (is). Később le is vette a kabátot - mutogatta is magát a leszálló repülőknek - és a faszi fényképezte. Már majdnem megörültem, hogy egy rögtönzött pornóforgatás, illetve -fényképezés lesz, de sajnos semmi extra nem történt. Fél óra múlva beültek a kocsiba és elmentek.

Azért jó hely ez a Stockwood Park, máskor is jövök.

Kár volt korán posztolni.

Késő este Ági kiszól a konyhából, hogy menjek, mert egy csaj vetkőzik az utcán. Gyorsan megkerestem a mobilomat, aztán mentem is. Azt látom, hogy két csaj áll előttünk egy Vauxhall (Opel) Astrával, egyik benne ül, a másik pedig állandóan az autó elé fut, lehúzza a farmert és a bugyit (jó kerek segge volt a szöszinek) és mintha pisilni akarna (eleve vicces ennyire magas sarkú szandiban).

Elő is vettem a mobilt, hogy lefényképezzem. A csaj pisilés közben kémlelte a házakat és tudtam, hogy előbb-utóbb megtalál a tekintete. Mikor meglátott, csak ennyit mondott: "Oh my god!"

Sosem fogom elfelejteni azt a hanglejtést, ahogy mondta. Gyorsan beült az autóba és onnan sasoltak, aztán elhajtottak. De még bizonyára látták a feltartott hüvelykujjamat:)

Egyébként balfasz volt a csaj, mert senki sem vette volna észre, ha nem hangoskodik és  nem áll fel minden egyes elhaladó autó elől, akik nem vették észre (illetve így vették észre igazán). Simán megérdemelte volna, hogy egy rendes géppel lefényképezzem (vakuval). Veszek is majd egyet hasonló esetekre.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld vicces kikapcsolódás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr382171656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása