HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.07.21. 21:18 GGerg

Harmadik próbálkozás

Ma bementünk abba a munkaközvetítőbe, ahol az volt a bajuk, hogy nincs angol jogsim, csak odaadtam az önéletrajzom. Tegnap találtunk egy újat, oda is vittünk egyet (bár alig akartak szóba elegyedni velünk).

Holnap megyünk be abba, amelyikbe már regisztráltunk, megkérdezzük, mi a helyzet. Ugyanis az NI-számot jelenleg nem tudjuk igényelni, mert kell az értesítő. Viszont a mi címünket nem adhatjuk meg, mert a lakótársunk fél, hogy bajba kerül (?). Akiét meg szoktuk adni, ő pedig külföldön van. Állítólag baszogatni kell őket az ügynökségeket, az NI-szám is hátha gyorsabb lesz így.

Valamint feltöltöttem az önéltetrajzomat pár oldalra is (cv-library, jobsite, JobServe, FullerCV). Egyiktől kétszáz ajánlat jött is, főleg soför témában.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia külföld kezdetek tervek kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr272167218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása