HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.02.19. 23:55 GGerg

Kidurranok: Másfél óra alatt három kajálás

Nemrég jöttünk meg.

Már amikor megláttam a pincérnőt, rémülve mondtam, hogy remélem, nem hozzánk jön. Amikor a kaját hozta, akkor is. Két részletben sikerült elfogyasztani, barátnőmét pedig elcsomagoltattuk. Zárás előtt haza indultunk és elkapott minket a tulaj, hogy kóstoljuk meg a borát. Végül a háta mögött öntötte ki nekünk a pincérnő.

Szegény barátnőm viszont megbetegedett, nagyon megfázott és szemgyulladás is gyötri. Emiatt le kellett mondanunk az egyik rég látott barátommal történő ebédet. Nagyon sajnálom, már kedd óta tologatjuk az időpontot.

Képzeljenek a képhez egy nagy hasat, ez van most.

2 komment

Címkék: kikapcsolódás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr971774954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.02.22. 22:01:57

ez te vagy? :)

milyen helyes barátnőd van
gyönyörű
süti beállítások módosítása