HTML

Gergő blogol

Ezt a blogot három korábbi írásom kapcsán indítom, amelyeknek újra aktualitása lett számomra. Hogy hová jutunk? Az élet számtalan területét érinteni fogom. Ahogy én látom..

Friss hozzászólások

2010.04.18. 23:58 GGerg

Már Pesten

Tegnap vita alakult ki, hogy mi legyen az eredetileg tervezett délutáni indulással (ami eléggé gázos, mert úgy volt, hogy csinál kaját apukám, anyukám és Ági szüleinél is lett volna jelenésünk), mert Levente telefonált, hogy bár a fő-főnök nem tud a légtérzárlat miatt hazajönni, ő meg unatkozik.

Én megörültem annak, hogy amennyiben időben elindulunk, akkor még meg tudjuk nézni az Oldtimer Expo-t. Végül nem tudtunk időben indulni, mert ahogy Levente aoukája monaná: "Csak nőkkel ne kezdjen az ember.."

Délután már lemondtunk a kiállításról, úgyhogy elmentünk sétálni a Városliget környékére. Voltunk egy szuper fagyizóban és bár a fagyi nem jobb, mint az általam preferált , országszerte híres soltvadkerti (útközben ettünk ott is), de drágább, mert egy gombóc 240 Ft, viszont eléggé érdekes ízekkel találkozik az ember, mint pl. a Tokaji Aszús mazsola, amely roppant finom.

Egyébként Ági vezetett, elég jól.

Most pedig új kihívás  vár(hat) ránk. A fő-főnök nagy nehezen eljutott Rómába és most szállt fel egy Milánóba tartó vonatra, ami azért rossz, mert jöhetett volna Velence felé is. Valószínűleg én megyek értük egy hosszított S-osztályos Mercedes-szel holnap reggel.  Azért nem Audi S8-cal, mert az szerelőnél van. Pedig hogy imádom vezetni az S8-at (elvégre az az Audik csúcsa).

Szólj hozzá!

Címkék: munka autó állás kihívás


A bejegyzés trackback címe:

https://gergoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr931932897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása